© 2013 All rights reserved.
1

IPhone 3G: moje top free hry

IPhone 3G je multimediální telefon, který je určený kromě telefonování taky pro zábavu. Díky iTunes a velmi jednoduchému instalování jakýchkoli aplikací a her a umožňuje velmi snadno a rychle vyzkoušet spoustu z nich pouhými několika kliknutími. Už v minulém článku o iPhone, kde jsem představoval mé nejoblíbenější aplikace, pro tento mobilní telefon, jsem zmínil jednu hru, a v tomto článku sepíši ostatní hry, které mi na telefonu po několika desítkách vyzkoušených her zůstali.

SolFree

Kdo by neznal hru Solitare. Tato alternativa pro iPhone nabízí kromě klasické Solitare navíc dalších několik alternativ této karetní hry.

Ovládání hry je velmi intuitivní a prostředí je velmi příjemné.

Rolo Lite

Pokud máte rádi Rubikovu kostku, pak tuto hru určitě vyzkoušejte. Ovládání hry se Rubikově kostce velmi podobá. Cílem je otáčením válců s různými barevnými „obličeji“ dosáhnout požadovaného tvaru. Problém je v tom, že nemůžete přesouvat jednotlivé části, ale pouze posouvat v osách celé válce.

Break Classic

Opět jedna z klasických her, které určitě znáte jako alternativu pro PC. Pomocí dotykového displaye pohybujete obdélníkovou ploškou, od které se odráží kulička, pomocí niž se musíte trefovat do horní krychlí.

Labirinth LE

Jedná se o klasickou hru, kdy musíte dostat kuličku do správné díry a nesmí spadnout do díry špatné.

Hra je pěkná demonstrace toho, jak citlivé jsou senzory, snímající nahýbání iPhonu, protože se ovládá pouhým nakláněním telefonu, při kterém se kulička valí směrem dolů – po směru gravitace.
Hru je možné instalovat jako Free, která ovšem nabízí omezené množství levelů, nebo plnou verzi, za cenu pět a půl eura.

Spinner Free

Hra, díky které si o vás bude vaše okolí myslet, že jste se zbláznili.

Točením telefonu natáčíte dráhu, kterou musí projet šipka a dostat se k cíli. Na první pohled jednoduchý úkol může být ve vyšších levelech pěkně složitý.

TiltSnake

Klasický had, jak ho známe například z Nokie. Pohyb hada ovládáte tažením prstu přes display. Jednoduché, ale za chvíli mě tato hra omrzela. Nicméně na telefonu si ji prozatím nechám.

Aurora Feint

Nejpovedenější a mnou nejoblíbenější hru jsem nechal až na konec.

Pokud jste někdy hráli například Bejeveled, hra vás ihned pohltí. Cílem hry je přemísťovat kameny a dostat vždy minimálně tři do jedné řady, kdy explodují.

Hra je velmi pěkně zpracována, a doplněna o nutnost otáčet telefonem, aby se kameny přesypaly. Ve hře můžete dokupovat nové krystaly nebo se pohybovat po mapě, čímž se výrazně zvyšuje hratelnost.

Závěrem

Hry na telefonu sice moc nehraji, ale občas si s nimi ukrátím dlouhé chvíle při čekání a jaké hry hrajete na iPhone vy?

Comments are closed for this page

prosim kde se stahuji hry do iphone
napiste na email

About
Hi, i am programmer from the Czech Republic. I love web development (Ruby, Ruby on Rails, PHP, Nette) and iOS development (Objective-C, Cocoa).
To cooperate, here is my phone:
+420 608 836