© 2013 All rights reserved.
1

Tuning I. ranč Osvětimany

Proběhl první ročník Tuning na ranči v Osvětimanech. Bohužel první den absolutně nevyšlo počasí a setkání příznivců tuningu se vůbec nevyvedlo.

Tuningové srazy mám rád ještě raději je navštěvuji. Rád koukám na upravená auta, rád obdivuji snahu lidí, kteří se snaží, aby právě jejich auto vypadalo co možná nejlíp a mezi ostatními se vyjímalo.

tuning sraz osvetimany

Bohužel v mém okolí se moc takových srazů nekoná a většinou musíme vyrazit dost daleko, abychom se na podobnou akci dostali, a tak nejen mě určitě potěšilo, že se koná Tuning sraz na ranči v Osvětimanech, který je necelých 30 kilometrů daleko.

Sraz byl dvoudenní, ale bohužel jsme museli jet pouze na jeden den a to v pátek, na který byla připravena, dle programu, soutěž o nejlepší podsvícení auta.

Zahájení jsme z časových důvodů nestihli, a tak jsme na místo určení srazu dorazili až kolem osmé hodiny večerní.

Ještě před vstupem do areálu bylo jasné, že se letošní, první ročník, moc nevyvede, kvůli neustálým, celodenním přeháňkám. Slevu na počasí jsme nedostali a i přes mé pochyby mě holka u vstupu ujišťovala, že v areálu je spousta aut.

Řekl by jsem že tahle holka má milnou představu o tom, co znamená pojem „spousta aut“, protože po vstupu do areálu jsem téměř žádná auta neviděl, a už vůbec žádná tuningová auta, kromě několika starých kadetů a jednoho fiatu coupe, který byl opravdu krásný, ale to bylo asi jediné pěkné auto v celém areálu, alespoň v době, kdy jsme sem dorazili. Možná už všichni odjeli.

Po návštěvě místní hospody se situace ještě zhoršila, protože když jsme s ní po asi půl hodině vyšli, připadal jsem si, že jsme tady zůstali jenom my a několik pořadatelů.

Takže odjezd, žádný tuning sraz se nekonal. Víc tuningových aut potkám na silnicích, než na tomto srazu, bohužel.

Konec večera jsme zakončili ve srubu u nedaleké sjezdovky.

Shrnutí akce

Je škoda, že se tento sraz nevyvedl. Určitě na tom má velkou vinu, počasí, které opravdu nevyšlo a doufám že příští ročník bude úspěšnější, hlavně co do počtu aut.

 

Za fotografie se omlouvám, ale v dešti opravdu fotit nešlo, a navíc ani nebylo co fotit.

Comments are closed for this page

A to jsem se tam chystal dneska, tak nevim jestli tam vubec jezdit.

About
Hi, i am programmer from the Czech Republic. I love web development (Ruby, Ruby on Rails, PHP, Nette) and iOS development (Objective-C, Cocoa).
To cooperate, here is my phone:
+420 608 836