© 2013 All rights reserved.
0

Adclick.cz – novinky pro měsíc červenec

Adclick je nový kontextový reklamní systém, který se snaží, a snad i časem bude, konkurovat velkým systémům v České republice. Na systému se neustále pracuje a systém se neustále vyvíjí dle přání uživatelů.adclick

Systém Adclick.cz je nový, rozvíjející se systém, pro zobrazování reklamy na internetu. Pro zobrazování reklamy používá reklamní lištu nebo reklamní boxy.

Systém nedávno přešel z klasické reklamy na reklamu kontextovou, což mu otevírá nové možnosti a výhody oproti jiným, menším systémům.

Dnešním dnem se systému dostalo dalšího rozšíření v podobě sdílení účtů. Svůj registrovaný účet můžete poskytnout jiným uživatelům.

Tato vlastnost vznikla na přání reklamních agentur, které spravují většinou více účtů svých klientů a potřebují se do těchto účtů jednoduše přepnout.

Sdílení je velmi jednoduché. Ve svém účtu stačí jenom zadat uživatelské jméno, kterému chcete svůj účet zpřístupnit a uživatele po vyhledání vybrat.

Od této chvíle má daný uživatel přístup do vašeho účtu, který mu můžete kdykoli zase odebrat.

Navíc je sdílení doplněno o možnost přečerpání kreditu, do účtů, které jsou vám nasdíleny. Tato možnost opět vznikla na přání agentur, které potřebují mít možnost svým klientům doplňovat kredit ze svých účtů.


sdileni adclick

Comments are closed for this page

About
Hi, i am programmer from the Czech Republic. I love web development (Ruby, Ruby on Rails, PHP, Nette) and iOS development (Objective-C, Cocoa).
To cooperate, here is my phone:
+420 608 836