© 2013 All rights reserved.
3

Jsem BC

Konečně jsem se dočkal a mé dlouhé roky studia přinesly požadovaný výsledek, získal jsem před jméno svůj první titul.

Minulý týden jsem konečně zúročil své dlouhé roky studia a podařilo se mi dosáhnout na titul BC. Doufám že to není poslední titul, který jsem na vysoké škole získal, ale každopádně je to první a ten každopádně potěší.

Určitě nepatřím mezi studenty, kteří se ve škole řadí do skupiny premiantů. Je to vidět i z průběhu mého studia, kdy jsem musel rozvolnit třetí ročník kvůli nesplnění několika předmětů.

statnice

Každopádně se mi konečně podařilo dosáhnout na první záchytný bod a dostat se na úroveň bakaláře, když jsem minulý týden ve čtvrtek úspěšně udělal státní závěrečné zkoušky.

SSZ

Bohužel letos byly státní závěrečné zkoušky na UTB chudé co do počtu studentů. Částečně to určitě zapříčinila organizace školy, částečně nevědomost studentů, což se odvíjelo od špatné organizace, ale to je už asi jedno.

Každopádně se nás ke státní závěrečné zkoušce v řádném termínu nedostala ani polovina, což bylo sice smutné, ale na druhou stranu to urychlilo průběh zkoušek, které v tomto letním počasí nebyly vůbec příjemné.

Dle plánu SSZ jsem se měl dostat na řadu kolem jedné hodiny, ale díky rychlému průběhu jsem vstoupil do dveří a stanul před porotou už kolem hodiny jedenácté.

Po vytažení dvou otázek jsem neměl moc dobrý pocit, protože jsem si vytáhl otázky, které jsem doufal že nevytáhnu, no jak jinak:

Naštěstí jsem nakonec ke každé otázce napsal dostatek, zkouška je splněna a já si můžu užívat několik měsíců prázdnin.

PS: nevím proč se na všech fotkách ze státnic tvářím tak znechuceně, zřejmě únava.

Comments are closed for this page

a obhajoba bakalařky? jinak gratuluju.

Diky.
Za bakalarku jsem mel jak od oponenta tak od vedouciho A, takze obhajoba bakalarky byla vcelku jednoducha.
I kdyz jsem si pri obhajove pripadal, ze kdyby jsem prestal mluvit, tak si toho ani nikdo nevsimne, protoze mi pripadalo, ze me stejne nikdo neposloucha.

Gratuluji. 🙂

About
Hi, i am programmer from the Czech Republic. I love web development (Ruby, Ruby on Rails, PHP, Nette) and iOS development (Objective-C, Cocoa).
To cooperate, here is my phone:
+420 608 836