© 2013 All rights reserved.
6

Koupě notebooku: kupte si DELL!

Že notebooky DELL patří k jedněm z nejlepších notebooku na trhu je nesporné. Pokud chcete notebook, neváhejte si jeden koupit v promo akci, kterou nabízí.

Notebooky s logem DELL patří určitě k nejlepším notebookům, jaké se prodávají. Je to způsobeno hlavně servisem, který ke každému notebooku poskytují, ale taky například kvalitou zpracování.


dell

To že jsou notebooky DELL dražší, než jejich konkurence ve stejné cenové kategorii, je sice pravda, ale jenom při normálním prodeji. Pokud využijete promo akcí, které společnost nabízí, může vás notebook vyjít levněji než “tuzemské” značky jako Asus, Acer, apod., kde nevíte, zda budete mít notebook více doma či v servisu.

DELL nabízí opravdu špičkový servis v podobě NBD (next bussines day), kdy při jakékoli problému stačí telefonicky poruchu nahlásit a druhý pracovní den přijede technik, který závadu u vás doma (popřípadě jinde, záleží na domluvě) opraví.

Tento servis jsem odzkoušel a opravdu funguje bezprobémů, kdy mi po koupi notebooku nefungovala síťová karta. Nahlásil jsem poruchu a druhý den přijel technik s novou základní deskou a během půl hodiny ji vyměnil. Opravdu nesrovnatelné.

Promo akce se nachází na adrese dell.cz/promo, kde jsou notebooky opravdu velice levné, ve srovnání s klasickou nabídkou.

Určitě zajímavý je hned první, Inspiron 1525, kdy za základní cenu 16 200 Kč bez DPH, dostanete opravdu slušný notebook (v poměru cena/výkon). Za tuto cenu získáte dvoujádrový Intel® Core™ 2 Duo Processor se slušným displayem 15.4″ Widescreen WXGA+ (1440×900) TFT Display, legálním operačním systémem Windows Vista, 2048MB 667MHz DDR2 SDRAM paměti a například 250 Gb SATA diskem.

Ovšem koupě Dellu má i své nevýhody a to v podobě dodací lhůty. Jelikož notebook putuje až z Irska, je dodací lhůta většinou větší než dva týdny, kdy se platí předem převodem (můžete platit z klasického účtu).

Pokud tedy přemýšlíte o koupi notebooku, určitě se na aktuální nabídkou podívejte.

Tímto článkem by jsem rád upozornil na opravdu perfektní nabídkou, kterou nyní DELL udělal.

Comments are closed for this page

KDyby ho nabízeli s XP asi bych do něj šel, nějak tam ta možnost chybí.

Vzhledem k nové továrně DELLu v Polsku budou dodací lhůty po otevření určitě kratší

No mozna by to i s XP slo, kdyztak si tam zkus zavolat. Na telefonu ti tam vetsinou jsou schopni nabidnou i veci, ktere normalne v nabidce nemaji.

A proč tam mít XP??? Visty ti nejsou dost dobré??? Já myslím, že si na ně člověk zvykne brzy. Taky jsem byl proti nim, ale jak je teď mám, tak bych na XP zpět asi přejít nemohl.

Nekdo proste XP pro praci potrebuje 🙂

Určitě bych doporučovat i jiný úhel pohledu. Neznám snad jediného majitele notebooku DELL, který by nemusel využít alespoň jednou (a to v lepším případě) servisních služeb. To lecos vypovídá o kvalitě těchto notebooků. Je to jen námět k zamyšlení, nikoliv pokus o rozpoutání flame, záměrně neuvádím jiné značky. Každá značka má své světlé stránky doplněné těmi nelichotivými. Je dobré o nich vědět a podle potřeby zvolit značku, kde pro aktuální potřeby uživatele převažují ty světlé stránky.

About
Hi, i am programmer from the Czech Republic. I love web development (Ruby, Ruby on Rails, PHP, Nette) and iOS development (Objective-C, Cocoa).
To cooperate, here is my phone:
+420 608 836